În atenţia clienţilor UPC: “EXPERIENȚA COMPLETĂ A JOCURILOR OLIMPICE DE IARNĂ”

anunturi 12 februarie 2018 Niciun comentariu

În atenţia clienţilor UPC: “EXPERIENȚA COMPLETĂ A  JOCURILOR OLIMPICE DE IARNĂ”

În februarie, sporturile de iarnă sunt la putere. Evenimentul începutului de an – Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang, debutează pe 9 februarie cu ceremonia de deschidere. O dată la fiecare 4 ani, trăim emoțiile ce însoțesc sportul în forma sa pură, marcată de spiritul olimpic. Vrei toate competițiile, toți atleții, toate victoriile și toate înfrângerile.

Ne bucurăm să-ți oferim, pentru prima oară, o experiență olimpică totală. Între 9-25 februarie, introducem în grila TV 3 canale Eurosport suplimentare, ce-ți aduc acoperire completă a Jocurilor Olimpice. Noile Eurosport 3, Eurosport 4 și Eurosport 5 sunt disponibile în toate pachetele cu televiziune și asigură transmisiuni live și în reluare pentru toate competițiile, însoțite de comentariul original în limba engleză.

Transmisiunile în limba română de pe cele 4 canale Eurosport deja existente în grila ta (Eurosport 1 / 1HD și Eurosport 2 / 2HD) vor acoperi cele mai importante evenimente, plus show-urile dedicate rezumatelor și celor mai tari faze de la Olimpiadă. Canalele nou introduse îți fac experiența olimpică deplină și sunt disponibile și ele în platforma Horizon Go, pe web sau prin aplicația mobilă. Ai toată acțiunea cu tine oriunde, pe orice device.

Iată cum găsești canalele Eurosport în grila ta digitală:

Canal Poziție
Eurosport 1  203
Eurosport 1 HD  160
Eurosport 2  211
Eurosport 2 HD  161
Eurosport 3 NOU  216
Eurosport 4 NOU  217
Eurosport 5 NOU  218

 

Sursa: https://www.upc.ro