classiera loader

Publicitate pe site

Oferta de publicitate

Internetul reprezintă, astazi, cea mai mare bază de stocare a informaţiilor şi cel mai puternic mediu de informare din câte au existat vreodată, acesta fiind şi cel mai folosit mediu de publicitate din România, atât de către departamentele de marketing ale companiilor, cât şi de agenţiile de publicitate. Datorita faptului că este mult mai ieftină decât publicitatea clasică, tot mai multe firme apelează la publicitatea pe internet. Site-ul anunturi-muntenia.ro este cel mai important site de anunţuri de mică publicitate din regiunea Muntenia. Aici aveţi posibilitatea de a vă face publica oferta dumneavoastră, prin anunţuri, bannere sau pe o pagina întreagă a site-ului anunturi-muntenia.ro.

Avantajele publicităţii pe site-ul anunturi-muntenia.ro

Vizitatorii ce navighează pe acest site sunt interesaţi în a cumpăra/vinde ceva. Acest lucru garantează o “targetare” (atingerea unei categorii de utilizatori) optimă pentru promovarea unui serviciu/produs; Oferta de publicitate pe site-ul anunturi-muntenia.ro cuprinde următoarele opţiuni:

Banner 300 x 60 px.:

– Half Banner – 50 lei/lună (bannerul apare în toate paginile site-ului – in partea dreaptă)

Banner 300×150 px.

– SquareBanner – 90 lei/lună (bannerul apare în toate paginile site-ului  – in partea dreaptă)

Banner 300×300 px.

– SquareBanner – 150 lei/lună (bannerul apare în toate paginile site-ului  – in partea dreaptă)

Banner 1200×200 px.

– Full Banner – 300 lei/lună  (bannerul apare deasupra header-ului site-ului, fiind vizibil în toate paginile site-ului)

Banner 1200×200 px.

– Full Banner – 150 lei/lună  (bannerul apare sub footer-ul site-ului, fiind vizibil în toate paginile site-ului)

Advertorial – Pagina întreagă pe site – 90 lei

Articol publicitar sau pagină de prezentare a serviciilor / produselor dvs. Pagina va fi indexată de motoarele de cautare devenind astfel uşor de gasit la o simpla căutare. Durata afişării: 1 an.

E-mail publicitar300 lei

– trimis abonaţilor din judeţul dvs. [astfel nu veţi putea fi acuzat de spam, prin trimiterea ofertei dvs. la un număr mare de adrese (peste 3.000 adrese de e-mail)]

 

  • Dacă doriţi sa vă faceţi cunoscute produsele/serviciile prin intermediul site-ului nostru, vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Veţi primi la adresa de e-mail menţionată factura proformă în baza căreia să efectuaţi plata. După confirmarea plăţii, reclama dvs. va fi afişată pe site conform opţiunilor dvs.

 

Cerere rezervare spaţiu publicitar :

Pentru alte variante sau formate de publicitate pe site-ul nostru, aşteptăm propuneri din partea dvs.

Plata pentru afişare banner/pagină se face pe minim 1 lună în unul din urmatoarele conturi:

  • Cont RON: RO81RNCB0098037573690001  – BCR Sucursala Călăraşi
  • Cont PayPal: publicitate@e-calarasi.eu.

Pentru orice alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul formularului aflat în pagina de contact.