VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

anunturi 10 mai 2018 Niciun comentariu

VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

Până la data de 25 mai a.c., se pot depune cererile de înscriere a candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”, la structurile teritoriale de resurse umane din cadrul inspectoratelor de poliție județene, respectiv Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în funcție de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate.

Pentru admiterea la școlile de poliție, candidații pot depune cereri de înscriere până la data de 15 iunie a.c., tot la unitățile teritoriale de poliție.

Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri:

1. Academia de Poliție „ Alexandru Ioan-Cuza” București:

– Facultatea de Poliție – 305 locuri la frecvență, dintre care 8 pentru romi, 6 pentru maghiari și 4 pentru alte minorități, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenții care au minim 1 an vechime în cadrul structurilor M.A.I.);

– Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept: 115 locuri la frecvență.

2. Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – 1.300 de locuri (30 locuri pentru rromi, 10 locuri pentru alte minorități).

3. Școala de Agenți de  Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj–Napoca – 300 de locuri (10 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorități).

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în zilele de luni până joi, între orele 09:00-11:00 – 13:00-15:00 și vineri între orele 09:00-12:00.

Mai multe date de interes pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, accesând linkul:

https://cl.politiaromana.ro/ro/cariera/oferta-educationala-si-admitere-2018 .

Vă urăm succes și vă așteptăm în echipa noastră!

Etichete :