classiera loader

Termeni şi condiţii

Anunţurile ce nu întrunesc termenii şi condiţiile de mai jos nu vor fi publicate:

ESTE INTERZISA ADAUGAREA DE ANUNTURI CARE CONTRAVIN LEGILOR IN VIGOARE SAU NORMELOR MORALE, CUM AR FI ANUNTURI CU CONTINUT DEFAIMATOR, RASIST SAU CARE PROMOVEAZA URA, ANUNTURI PRIVIND MODALITATI DE HACKING SAU CRACKING, ANUNTURI PRIVIND MEDICAMENTE / DISPOZITIVE PENTRU CRESTEREA UNOR PARTI ALE CORPULUI, ANUNTURI OBSCENE SAU LICENTIOASE; ANUNTURI PRIVIND CAZINOURI, JOCURI DE NOROC SI PARIURI; ANUNTURI PRIVIND ARME SI MUNITII; ANUNTURI PRIVITOARE LA TIGARI SAU ALTE PRODUSE DIN TUTUN; ANUNTURI PRIVIND PRODUSE CONTRAFACUTE (REPLICA); ANUNTURI CARE PRIVESC TRANZACTII / “DONATII” DE ORGANE UMANE; ANUNTURI CARE PROMOVEAZA INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR (VANZARI / COPIERI DE CD-URI, DVD-URI CU FILME, MUZICA, SOFT SI ALTE TIPURI DE CONTINUT PENTRU CARE NU DETINETI DREPTURILE DE AUTOR); ANUNTURI CARE PROMOVEAZA SPAM-UL (TRIMITEREA DE E-MAILURI NESOLICITATE); ANUNTURI CARE PROPUN SPRE VANZARE BUNURI SAU SERVICII CARE IN MOD NORMAL SUNT GRATUITE; ANUNTURI PRIVIND PRODUSE ORIGINALE DAR CU PROVENIENTA DUBIOASA; PRECUM SI ORICE ANUNTURI CARE INCALCA DREPTURILE LEGALE ALE ALTOR PERSOANE SAU FIRME.

ESTE INTERZISA PUBLICAREA REPETATA A ANUNTURILOR IDENTICE SAU AVAND ACELASI INTELES.

ESTE INTERZISA PUBLICAREA ANUNTURILOR CONTINAND INFORMATII DE CONTACT CARE APARTIN ALTOR PERSOANE. ESTE INTERZIS ABUZUL DE SEMNE DE EXCLAMARE, PRECUM SI UTILIZAREA ORICARUI ALT MIJLOC NEETIC PENTRU A ATRAGE ATENTIA ASUPRA UNOR ANUNTURI.

DE ASEMENEA, SE INTERZICE PUBLICAREA ANUNTURILOR AGENTIILOR IMOBILIARE ALEGAND ‘PERSOANA PARTICULARA’. ANUNTURILE TREBUIE PUBLICATE DOAR IN CADRUL CATEGORIEI, TIPULUI SI SUBCATEGORIEI CORESPUNZATOARE.

Anunturile sunt vizibile pe site pe perioada de maxim 30 zile, incepand cu momentul adaugarii.

Anunturile pot fi publicate automat si in alte site-uri sau in reviste virtuale.

Introduceti doar preturi intregi. Nu se accepta intervale de preturi sau preturi cu zecimale. Folositi doar cifre, fara punct, virgula etc.

In cazul in care ati introdus un pret trebuie sa alegeti moneda corespunzatoare pretului!

Este obligatorie introducerea cel putin a unei modalitati de contact: telefon sau adresa de e-mail.

Introducerea site-ului web si a fotografiilor este optionala. In cazul introducerii fotografiilor, acestea trebuie sa fie in format JPG, GIF si sa aiba dimensiuni de maxim 500 KBytes.

Fotografiile avand peste 500 KBytes nu vor fi salvate in cadrul anunturilor!

Nu introduceti adrese de site-uri web sau adrese de e-mail in textul anuntului: pentru acestea exista campuri separate!

In functie de continutul anuntului, acesta va fi publicat pe site dupa aprobarea unui operator.

Aprobarea de catre operator a anuntului nu scuteste persoana care a adaugat anuntului de intreaga sa responsabilitate privind continutul anuntului.